EXTRA DIENSTEN

inpakservice

Inpakservice

Een verhuis is niet enkel alles verplaatsen van de ene locatie naar de andere. Het brengt ook logistieke zaken mee. Het belangrijkste is dat de meest kostbare spullen zijn glans en waarde moet behouden.

Na een 20 jarig bestaan hebben we een gespecialiseerde know-how gecreerd om alles op een veilige manier in te pakken en te kunnen transporteren. Vertrouw op onze vakkundigheid. U geeft toch ook niet uw meest kostbare erfstuk mee met het risico dat het schade kan oplopen.

Verkeerssignalisatie

U bent al weken bezig met het plannen van uw verhuis en u zit met uw handen in de haren van de stress. Daarboven nog de verplichte verkeerssignalisatie aanvragen kan de druppel zijn. Wij begrijpen dat de nodige borden aanvragen en ervoor zorgen dat alles op een veilige manier op de weg kan verlopen niet altijd eenvoudig is. Bovendien kan dit veel kostbare tijd in beslag nemen.

Door een telefoontje naar ons te plegen kan u al uw stress laten verlichten door onze experten de signalisatie te laten regelen.

verkeerssignalisatie
puinafval

Ophalen van stort & puinafval

Zit u al jaren met een overvolle zolder, garagebox of bent u net klaar met een verbouwing, waarvan u de ruimte goed zou kunnen gebruiken. Vindt u de moed niet om de ruimte leeg te maken?

Met Antwerp Fast Inboedel hoeft u nog alleen zorgen te maken over uw nieuwe ruimte die u wilt inrichten en hoeveel plezier u er van zal hebben.

Meubeltransport

Heeft u bepaalde meubels besteld of moeten die verplaatst worden naar een andere locatie en zoekt u naar een ervaren transporteur? Dan bent u bij Antwerp Fast Inboedel aan het juiste adres.
Na een 20-jarig bestaan beschikken we over de nodige ervaringen om op een perfecte manier met u meubels om te gaan. Bovendien behandelen we uw meubels als of het de onze zijn!

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening meubeltransport? Aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren.

meubeltransport